Ahad, 10 Februari 2013

Makkah Vehicle : Kereta Comel?   Assalamualaikum, bismillah, Bagi wanita, barang-barang peribadi sangatlah penting, terutama penjagaan wajah kulit dan anggota badan, dari hujung rambut hingga ke kuku, menjaga kebersihan katanya, "bagus". Itu memang sifat semula jadi wanita, mereka penyayang, bersih dan lemah lembut, (yang aslilah, ramai je yg kasar, terutama dgn suami) hehehe gurau, jgn ambil hati ye, kaum hawa, ramai juga yang solehah. tidak kurang juga, setelah penjagaan badan, penjagaan barang-barang lain amatlah penting, pakaian menutup aurat yg cantik, beg yg bersesuaian atau matching dengan pakaian yg dipakai, kasut yg berwarna-warni, mengikut selera dan bagi wanita yg bekerjaya atau mempunyai wang ringgit, kereta termasuk di dalam koleksi barang-barang peribadi yg amat penting, ramai wanita hari ini sudah pandai menjaga kereta, servis, hiasan dan warna, sebut tentang warna, ramai wanita suka pada warna merah jambu atau pink, betulkan? Kalau anda katakan salah, mungkin ade sedikit hormon kewanitaan anda sudah hilang atau di kebas janda mek semah anak 4 tu, hati-hati, adakah kaum hawa suka juga pada kereta pink milik rakyat saudi? Nak tahu suka atau tidak? saksikan di bawah ini :- Warna inikah menjadi kegilaan remaja perempuan Malaysia?
                                                                       Cantik x?


  Mungkin baru lepas langgar bunga sakura?


 Banyak kereta di saudi berwajah begini, sebelum dikotorkan oleh habuk atau geseran, mereka sendiri mengotorkan kereta mereka, tidak sanggup melihat orang lain mengotorkan kereta sendiri, kata mereka didalam hati "kalau habuk dan manusia lain boleh kotorkan kereta aku, kenapa tidak aku kotorkan sendiri? Siap boleh upah orang lagi kotorkan di bahagian tertentu" katanya dalam hati, ini hanya ilusi Rif sahaja, anda boleh datang kesini, anda akan lihat sendiri, percaya atau tidak? terpulang, kalau dh lihat baru percaya, betul x? Selalunya kotoran tu warna coklat, tapi kali ni lain, warna merah jambu menjadi pilihan hati. nak tengok yg warna lain, tunggu di makkahdihati.... Wassalam.

R/p : wanita-wanita diluar sana, kalau rasa cantik, tirulah, tapi Rif rasa semua boleh berfikir, mana yang elok dipandang atau burukkan pemandangan....

5 ulasan:

 1. npe tak wat abstrak terus.... hahahahaha

  BalasPadam
 2. hahhahaa bunga sakura la plak.

  BalasPadam
 3. comey keta pink 2.. kt sane harga keta murh ke? semua keta mewah2,tp kebnykn ny x trjaga.

  BalasPadam
 4. comey keta pink 2.. kt sane harga keta murh ke? semua keta mewah2,tp kebnykn ny x trjaga.

  BalasPadam
 5. Hu3..........cmel la sgt kn .......ish3

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...